De ce blog?

Cum a aparut ideea?

Pentru ca uit lucruri. Pentru ca uit repede lucruri. Am decis sa incep sa scriu pe blog acum 3-4 ani. Discutam cu Johnny despre faptul ca scrisul este o modalitate buna de a tine minte lucruri pe care nu le faci in mod recurent. Sau experienta unei excursii, al carei impact asupra ta dispare cu timpul, ar trebui sa o pastrezi scrisa undeva. Ajungeam atunci la concluzia ca trebuie sa imi fac blog.

De ce (abia) azi?

Pentru ca am vazut la Liviu acest articol acum cateva saptamani si am cumparat domeniu, hosting.

De ce (2)?

Pentru ca am nevoie de o doza extra de responsabilitate si disciplina in viata mea si consider ca scrisul pe blog vine la pachet cu aceste lucruri.

Despre ce voi scrie?

  • locuri pe care le vizitez si vreau sa pastrez pe langa amintiri si pozele de pe instagram si cateva idei/pareri;
  • idei pe care le am si vreau sa le notez undeva unde stiu ca am sanse mari sa revin;
  • pareri despre diverse evenimente, actiuni, intamplari.

De ce (3)?

De exemplu, proteste impotriva OUG13 din iarna sunt ceva ce nu as vrea sa uit niciodata. Ceea ce am trait in acele zile, frigul indurat, sutele de mii de oameni, pancardele sunt ceva ce as vrea sa am foarte bine documentat, sa citesc mereu inainte de alegeri (de orice fel) si sa reamintesc si altora.

De ce (4)?

Pentru ca vreau sa-mi dezvolt abilitatea de a scrie. Auzeam intr-un live al lui Alexandru Negrea despre content marketing si importanta lui si de acolo am tras eu concluzia ca, in orice domeniu ai lucra, scrisul este o abilitate pe care e recomandat sa o ai.

Sa vedem ce iese…

 

PS: Fotografia a fost aleasa pe baza de cautare dupa cuvantul “start” pe unsplash.

You may also like