Ghid anti-plictiseală în weekend #1 – Evenimente București 2017

Weekend-ul de la granita dintre Septembrie si Octombrie aduce pe langa scaderea temperaturii si cateva evenimente in Bucuresti la care merita sa participi daca nu ai apucat sa-ti faci alte planuri.

Wahaka Street Food Park – Grand Opening 

De ce? La festivaluri cel mai mult imi place zona de food. Ai multe optiuni, poti incerca in fiecare zi ceva nou si produsele sunt proaspete si pentru toate gusturile. Wahaka Street Food Park aduce aceasta zona (apreciata de multi oameni) on a daily basis in Bucuresti. Daca faceti o vizita pe acolo, cam acestea sunt categoriile de mancare de unde va puteti satisface papilele gustative: Seafood Madness, Fish & Chips Fry Up, Paella Goodness, Asian Persuasion, Wraps Mania, Brazilian BBQ, Burger Zone, Eat Greek, Romanian Hero, German Meat Fest.

Unde? Bulevardul Nerva Traian, nr. 2.

LOCAL Records Relaunch Party pe terasă la MNAC

De ce? Daca nu ai vizitat pana acum Casa Poporului (ceea ce e regretabil avand in vedere ca zeci de mii turisti straini vin sa o viziteze), ai sansa sa participi la o petrecere in a doua cea mai mare cladire din lume cu muzica electronica. Mai mult, in pretul biletului de intrare (16 RON), poti vizita si expozitiile din muzeu (pana la ora 22:00). Exista si un after party in alta locatie. Programul suna (in sensul ca poti asculta) cam asa:

19: Alexandru Jijian soundcloud.com/alexandrujijian
21: Minus soundcloud.com/minus
22: Saluna soundcloud.com/salunaa
24-02: Droict soundcloud.com/droict

Unde? Accesul cu automobilul se face pe poarta A1 (intrarea de la Senat), iar ieșirea se face pe la fosta intrare la muzeu. Accesul pietonal rămâne neschimbat (Strada Izvor, nr. 2-4).

Saturday at The Sky Bar #12

De ce? Pentru ca acesta este probabil unul dintre cele mai frumoase locuri in care poti vedea apusul in Bucuresti. Daca nu ma credeti, va recomand sa va lasati convinsi de imaginile de pe contul celor de la Pura Vida de Instragram.

Unde? Centrul Vechi, Lipscani intersectie cu Smardan, diametral opus de BNR. Rezervari Eventbrite sau la 0769088596, iar intrarea este libera.

Smooth Live Sax on the Rooftop #19

De ce? Ce poate fi mai relaxant decat o siesta de dupa masa, intr-o duminica, cu jazz pe fundal?

Unde? Centrul Vechi, Lipscani intersectie cu Smardan, diametral opus de BNR. Rezervari Eventbrite sau la 0769088596, iar intrarea este libera (again).

In fiecare joi postez un vlog cu activitatile weekend-ului precedent. Va invit sa-l urmariti si sa dati subscribe canalului meu de Youtube.

You may also like