Ghid anti-plictiseală în weekend #2 – Evenimente București 2017

Primul weekend din Octombrie vine cu ploi, insa paleta de evenimente din Bucuresti este bogata. Am selectat mai jos 3 dintre ele pe care le recomand pentru a nu va lasa deprimati de vremea urata:

București dansează la înălțime

De ce? Un eveniment organizat de cei de la Pura Vida, in probabil ultimul weekend in care se mai poate dansa in aer liber (daca nu ploua).

Unde? Bulevardul Magheru, nr. 1, la etajul 8 al cladirii Magheru One.

1st 2017 indoor reopening with DJ Dox at J’ai Bistrot

De ce? Pentru ca baietii astia se pricep la party-uri (am fost la ei acum 2 saptamani la un Silent Party). Acum se muta in interior si sunt sigur ca au pregatit o petrecere pentru a celebra finalul anotimpului cald (includem si Septembrie).

Unde? Calea Grivitei, nr. 55.

RIUF București – Romanian International University Fair

De ce? Pentru ca traim intr-o lume in continua dezvoltare in care este indicat sa ne educam in permanenta. Chiar daca ai terminat de ceva timp facultatea, niciodata nu e prea tarziu sa iei in considerare un program de master sau MBA. Sunt multe universitati din afara Romaniei care isi prezinta oferta educationala si exista si o componenta de conferinte cu speakeri interesanti.

Unde? Sala Palatului. Te inregistrezi aici pentru a avea acces la eveniment,

In fiecare joi (uneori vineri) postez un vlog cu activitatile weekend-ului precedent. Va invit sa-l urmariti si sa dati subscribe canalului meu de Youtube.

You may also like