La ce ma mai uit pe Youtube…

De ceva timp incerc sa nu ma mai uit la seriale (mai putin Game of Thrones) si sa consum mai mult content pe Youtube. Am scris un articol mai detaliat aici. Pe langa vlog-uri mai am cateva podcast-uri pe care le urmaresc cu mare drag, in mod regulat:

Intre showuri cu Teo, Vio si Costel

Doua episoade saptamanale, in fiecare luni si joi dimineata imi fac cafeaua mai dulce (nu beau cu zahar). Este un mix de discutii serioase, glume, discutii despre stand-up cu trei dintre cei mai vechi si poate cei mai buni comedianti din Romania. Imi place atat de mult incat seara adorm pe episoadele lor mai vechi.

Ceva marunt

Cam pe acelasi principiu cu Intre showuri, cu alti doi comedianti foarte buni, Alexandru Toma si Sergiu (de la Kiss FM). Discuta foarte mult despre stand-up international, recomanda la fiecare episod ceva amuzant si o carte. Apare tot luni si joi si de obicei il ascult seara, dupa munca.

Zaiafet & Mariciu Podcast

Zaiafet si Mariciu sunt daily vloggeri – despre Mariciu am mai vorbit in articolul sus mentionat. Zaiafet pe langa daily vlog are si o emisiune unde prezinta dintr-o perspectiva amuzanta lucruri foarte interesante, de la stetoscop pana la efectul Forer/Barnum. Imi place pentru ca sunt doua persoane care par a fi in constrast total si asta se vede si in unele contraziceri pe care le au in cadrul podcast-urilor.

Daca aveti recomandari de podcast-uri interesante, va invit sa lasati in sectiunea de comentarii de mai jos.

You may also like