Mahmureală, realitate și lene

Ieri nu am scris articol pe blog și nici nu am pus poză pe instagram. O combinație între mahmureală, lovitul de realitatea – în sensul că încep să primesc feedback la ceea ce scriu și realizez că s-ar putea să mănânc timp aiurea unor oameni și veche mea parteneră de nădejde – lenea -> toate ăstea trei m-au făcut să deschid sertarul cu scuze și prima zi în care nu am scris a avut loc.

Însă azi am închis sertarul și sper să uit de existența lui. Motivul pentru care fac acest exercițiu este să îmi exersez mușchiul scrisului – unul dintre skill-urile care vor crește în cerere în viitor, iar postatul pe instagram ma face să fiu mai conștient de ceea ce se întâmplă în jurul meu.

Acum că mi-am readus aminte de ce fac asta, apreciez feedback-ul și o să încerc să țin cont de el, mai ales de cele care țin de lungimea articolelor (o să încerc să scriu articole mai lungi – înțeleg valoarea scrierilor mai lungi) și o să trimit email celor abonați la newsletter.

Sunteți niște oameni faini. Vă pup.


 
 
[Săptămânal fac interviuri cu diverși oameni, majoritatea corporatiști, despre carieră. I-am pus numele Generația cu Badge-ul la Gât și se gasește pe Youtube. Episod nou în fiecare vineri.]

You may also like